Over Tom

Tom van Keulen is gitarist en docent gitaar. Op zijn twaalfde begon hij met klassiek gitaar, maar toen hoorde hij op een dag muziek van ”The Police” (Roooxanne!!!) en dacht: ”dat wil ik ook doen!” Sindsdien is hij zich meer gaan verdiepen in de electrische gitaar en Rock en Pop.

Door de jaren heen ontdekte hij steeds nieuwe muziek die hij ook wilde leren spelen, en die hem hielpen zijn eigen geluid en speelstijl verder te ontwikkelen. Het leuke aan het bespelen van een instrument is ook, dat je altijd verder kan blijven leren, het houdt nooit op.

Tom studeerde (Jazz)gitaar in Utrecht en Amsterdam, volgde privelessen bij JW Oostenrijk en nam deel aan masterclasses en workshops van diverse professionals.

Als gitarist werkt Tom bij verschillende bands en orkesten in Nederland en Duitsland, als docent werkt Tom voor diverse muziekscholen en hij geeft gitaarles op de Popscool, een leuke muziekschool in Hengelo.

Door zelf te spelen en zich verder te ontwikkelen als gitarist, kan het enthousiasme en de energie die hij daardoor krijgt heel goed overgebracht worden in de lessen, waarbij het ook vooral gaat om het speelplezier en de specifieke eigen ontwikkeling.

Je hebt een stem. Laat hem horen!

gitaarles hengelo